000127100008a_30x45.jpg

Crowdfunding

Hang iets moois aan de muur en haal een stukje fotografiemuseum in huis. Met de aanschaf van een of meerdere foto’s van Hans Rietveld ondersteun je het voortbestaan van het fotografiemuseum.

Haal een stukje fotomuseum in huis

Hans Rietveld (1942) is geboren in Den Haag. Hij heeft gewerkt voor diverse reclamebureaus en studeerde in 1969 grafiek aan de Jan van Eyck Academie in Maastricht, hij kwam daarvoor naar Limburg. Rietveld fotografeert altijd mensen in ogenschijnlijk gewone omstandigheden. In Maastricht, Parijs of waar dan ook. In 2014 heeft hij deelgenomen aan een groepsexpositie in Museum aan het Vrijthof. In 2020 is hij een van de twee centrale fotografen in tentoonstelling Streetlife, een duo-expositie met Amerikaanse fotograaf Jamel Shabazz. 

Impressie


Hans Rietveld heeft vijf van zijn foto’s ter beschikking gesteld voor de actie:
“Omdat het tijd werd dat er een volwaardig fotografiemuseum in Limburg kwam”. 

De foto’s 
1. Meisje op het Vrijthof
2. Oude dame met hoedje
3. Ilona op de Ezelmarkt
4. ‘Gek Netteke’ (Antoinette Pieters, stamgast van café de Tribunal) 
5. ‘Roeie Pierre’ (Pieter Geijsen, stamgast van café de Tribunal)​​​

De foto's hebben een afmeting van 21x30 cm en zijn ingelijst met passe partout in een lijst van 30x40 cm,
Prijs per foto € 148,00 incl. 9% BTW

Via onderstaand bestelformulier kun je een of meerdere van de foto's bestellen om Fotomuseum aan het Vrijthof en de realisatie van het fotografiemuseum te steunen. Je kunt ook bij het museum binnenlopen en aan de balie naar meer informatie of een bestelformulier vragen. Na je bestelling ontvang je van Fotomuseum aan het Vrijthof een factuur. Je krijgt bericht als jouw bestelling klaar ligt, je kunt deze dan komen ophalen in het museum. 

Bestelformulier

Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist