Søren Solkær 2.jpg

Artist Talk - Søren Solkær

Neem nu gratis deel aan de artist talk van fotograaf Soren Solkaer op donderdag 9 juni aanstaande. 

Vanaf maart is zijn expositie: 'SURFACE' te zien in het Fotomuseum aan het Vrijthof. Speciaal voor fotografen, fotografieliefhebbers, docenten en studenten fotografie organiseren wij na Jimmy Nelson, Rutger Geerling en Martin Schoeller deze vierde ‘photography artist talk’.

Tijdens deze artist talk vertelt Soren over zijn reguliere werk, carrière, zijn komende projecten en gaat hij uitgebreid in op de expositie in het museum. Er is volop gelegenheid om vragen te stellen. Na de artist talk kan de expositie bezocht worden.

Soren Solkaer

Søren Solkær (Sønderborg, 1969) woont en werkt in Kopenhagen. Hij volgde een opleiding fotografie aan de FAMU in Praag. De fotograaf exposeert wereldwijd in musea en galeries en geniet internationale bekendheid om zijn iconische portretten van popmusici als Adele, Amy Winehouse, Arctic Monkeys, Björk, Pharrell Williams en U2. Zijn omvangrijk oeuvre is gebundeld in zeven inspirerende fotoboeken: Beat City, CLOSER, SOULS, SURFACE, Portraits 1993-2018, Black Sun en PASSAGE. 

Praktische informatie

Wanneer: donderdag 9 juni
Tijdstip: 15:30 uur. 
Waar: Fotomuseum aan het Vrijthof,  Vrijthof 18 Maastricht
 
Artist talk                                   Gratis
Bezoek expo volwassenen         11.00 
Museumjaarkaart                       Gratis
Studenten                                  6,00

Meld je aan via info@fotomuseumaanhetvrijthof.nl