Lr- AJ103.jpg

Foto: Opening Alison Jackon | Focus22

Vrijthof Club

Leden van Vrijthof Club steunen het private (=geen overheidssubsidie) Fotomuseum aan het Vrijthof met een jaarlijkse donatie. Er zijn verschillende pakketten te kiezen. Voor start-ups tot de grotere bedrijven. Mede dankzij deze steun wordt het voortbestaan van het museum gegarandeerd. Als lid van Vrijthof Club word je gedurende het jaar op creatieve wijze betrokken bij Fotomuseum aan het Vrijthof. Van een jaarlijks diner tot een bijzondere ledenactiviteit. Met liefde voor fotografie en een hart voor Zuid-Limburg.

Sinds 2021 bieden we in plaats van één pakket, drie pakketten aan. Op deze manier willen we alle branches aanspreken. Natuurlijk houden we altijd in de gaten of de leden bij elkaar passen en elkaar kunnen inspireren. We vinden het belangrijk om leden van Vrijthof Club een mooie plek in het museum te geven. Twijfel je nog? Kies dan voor het eerste pakket om een jaartje te ervaren wat de Vrijthof Club voor jou kan betekenen. 

Als lid van Vrijthof Club word je door onze nieuwsbrief op de hoogte gehouden van alle activiteiten en natuurlijk uitgenodigd voor exposities en openingen. Sinds 2021 hebben we een nieuwe museumpas, enkel voor Vrijthof Club leden. Hiermee krijg je het hele jaar door gratis toegang! Daarnaast organiseren we verschillende ledenactiviteiten, zoals een lezing door een (lokale) fotograaf of een andere verrassende activiteit.

Het bestuur
Schermafbeelding 2024-04-25 om 14.52.15.png
Download hier het volledige document met de mogelijkheden van een Vrijthof Club lidmaatschap.
 
De pakketten zijn verdeeld in drie categorieën. Met kennismakingspakket Polaroid steun je met €620,- per jaar het Fotomuseum, ideaal voor degenen die nog even willen kijken wat het beste bij ze past. Bij pakket Portret met €1.250,- per jaar krijg je bijvoorbeeld exclusieve uitnodigingen en kun je twee keer per jaar deelnemen aan een ledenactiviteit. Leden die kiezen voor Panorama steunen Fotomuseum aan het Vrijthof vanaf €2.500,- per jaar. Uiteraard krijgt ieder lid het hele jaar gratis toegang tot het museum!

We gaan graag met je aan tafel om een passend pakket voor jou samen te stellen. Hoe persoonlijker, hoe leuker.  We hebben er voor gekozen om het jaarlijkse Vrijthof Club diner in alle pakketten toe te voegen, omdat verbindingen leggen bij ons het belangrijkste is. 


Als je geïnteresseerd bent in het sponsoren van Fotomuseum aan het Vrijthof en tegelijkertijd een netwerk wilt opbouwen, neem dan contact op met Marjon Janssens via marjon.janssens@fotomuseumaanhetvrijthof.nl. Zij stuurt je graag de brochure op en vertelt je alles over de mogelijkheden.  Klik hier voor meer informatie over Vrijthof Club.

Onderstaand tref je onze huidige leden aan. 

Impressie


Stichting Vrijthof Club
businessclub fotomuseum vrijthof maastricht
Schermafbeelding 2023-02-10 om 12.50.51.png