Vrijthof Club

Leden van Vrijthof Club steunen Fotomuseum aan het Vrijthof met een jaarlijkse donatie. Er zijn verschillende pakketten te kiezen. Voor start-ups tot de grotere bedrijven. Mede dankzij deze steun wordt het voortbestaan van het museum gegarandeerd. Als lid van Vrijthof Club word je gedurende het jaar op creatieve wijze betrokken bij Fotomuseum aan het Vrijthof. Van een jaarlijks diner tot een bijzondere ledenactiviteit. Met liefde voor fotografie en een hart voor Zuid-Limburg.

Sinds 2021 bieden we in plaats van één pakket, drie pakketten aan. Op deze manier willen we alle branches aanspreken. Natuurlijk houden we altijd in de gaten dat de leden bij elkaar passen en elkaar kunnen inspireren. We vinden het belangrijk om leden van Vrijthof Club een mooie plek in het museum te geven. 

Als lid van Vrijthof Club word je door onze nieuwsbrief op de hoogte gehouden van alle activiteiten en natuurlijk uitgenodigd voor exposities en openingen. Sinds 2021 hebben we een nieuwe museumpas, enkel voor Vrijthof Club leden. Hiermee krijg je het hele jaar door gratis toegang! Daarnaast organiseren we verschillende ledenactiviteiten, zoals een lezing door een (lokale) fotograaf of een andere verrassende activiteit.

Het bestuur
Vrijthofclub pakketten.png
 
De pakketten zijn verdeeld in 3 categorieën. Met pakket Polaroid steun je met €500,- per jaar het Fotomuseum, ideaal voor starters. Pakket Portret lijkt het meeste op het vorige pakket, met €2.500,- per jaar krijg je bijvoorbeeld exclusieve uitnodigingen en gaan we jaarlijks op bezoek bij een ander fotomuseum. Natuurlijk hoort het Vrijthofclubdiner hier ook bij, vanzelfsprekend in een nieuw jasje. Leden die kiezen voor Panorama steunen Fotomuseum aan het Vrijthof vanaf €3.250,- per jaar. We gaan graag met je aan tafel om een passend pakket voor jou samen te stellen. Hoe persoonlijker, hoe leuker.  


Als je geïnteresseerd bent in het sponsoren van Fotomuseum aan het Vrijthof en tegelijkertijd een netwerk wilt opbouwen, neem dan contact op met Marjon Janssens via marjon.janssens@fotomuseumaanhetvrijthof.nl. Zij stuurt je graag de brochure op en vertelt je alles over de mogelijkheden.  Klik hier voor meer informatie over Vrijthof Club.

Onderstaand tref je onze huidige leden aan. 

Stichting Vrijthof Club
businessclub fotomuseum vrijthof maastricht
IMG_6264.jpg