''ENDLESS VOYAGE'' by Don Diablo

5 maart - 19 maart

Na meer dan 14.500 uren in de lucht te hebben doorgebracht vanaf zijn dertiende tot nu,  kreeg Don Diablo een flinke cultuurschok toen de pandemie toesloeg. Vliegtuigen werden zijn tweede thuis, een home away from home. dus toen hij niet meer kon vliegen, besloot hij het vliegtuig letterlijk in huis te halen. Dit plantte het zaadje voor zijn meest recente expositie "ΞNDLΞSS VOYAGΞ". Verschillende uitzichten vastgelegd door Don zelf, verdeeld over de laatste 6 jaar. De op maat gemaakte spiegeldisplays vertegenwoordigen een weerspiegeling van zowel het verleden als het heden. Don Diablo: “De stukken zijn als vensters naar de buitenwereld. Herinneringen die ik heb verzameld en die ik nu deel met het publiek."

OVER DON PEPIJN SCHIPPER

We kunnen wel stellen dat Don Diablo (1980) de kunstwereld stormenderhand heeft veroverd. Met zijn unieke visie op NFT’s (Non-fungible tokens) heeft hij de digitale en fysieke wereld op ongekende wijze weten te combineren. Recordbrekende verkopen bij de gerenommeerde digitale kunstgalerie "SuperRare" en succesvolle veilingen bij Sotheby's leidden tot optredens op de Biënnale in Venetië, Art Dubai, en de verkoop van zijn eerste werk in Art Basel in Miami via Pace Gallery naast DRIFT. Zijn nieuwste werk "HΞXAVΞRSΞ by Don Diablois momenteel te zien in Hong Kong en Shanghai in samenwerking met K11.

"Ik ben hier om te creëren, te innoveren en dingen naar de toekomst te blijven pushen". - Don Diablo

Don Pepijn Schipper, ook bekend als Don Diablo, is geboren in Nederland. Nadat hij op twaalfjarige leeftijd verschillende muziekvideo's had geregisseerd, besloot hij dat hij zijn eigen muziek wilde maken, wat leidde tot zijn eerste release op dertienjarige leeftijd. In de jaren die volgden slaagde hij erin zich een weg te banen naar de top van de muziekindustrie, terwijl hij zijn creativiteit uitbreidde op andere gebieden zoals mode, kunst en filantropie, wat leidde tot baanbrekende samenwerkingen met onder andere Star Wars, de Verenigde Naties en Warner Brothers.

De expositie is te zien tot en met 19 maart. De expositie loopt gelijktijdig met onze huidige expositie van Terry O'Neill. 

Impressie


Partners