mahv_exterieur.jpg

Steun ons

Een nieuw en fris museaal concept, een ontmoetingsplek, nieuwe crossovers binnen de cultuursector. Om onze missie als privémuseum (=geen overheidssubsidie) zo goed mogelijk te kunnen blijven uitvoeren, zijn wij altijd op zoek naar partners die ons in hierin graag willen ondersteunen. Dat kan als particulier maar dat kan ook als zakelijke partner.  
 

Zakelijke partners 

Openstaan voor onconventionele samenwerkingen, buiten de museale lijntjes durven kleuren; nét even anders. Dat is onze kracht en toegevoegde waarde binnen de culturele sector. Als privémuseum zijn de budgetten laag maar hebben we de lat voor onszelf hoog gelegd. Met weinig mensen slim en hard werken, dat is voor ons een stijlkenmerk van een ondernemend museum. 
Er zijn tal van mogelijkheden om Fotomuseum aan het Vrijthof te ondersteunen als zakelijke partner. Van een meerjarige samenwerking, bijvoorbeeld via een lidmaatschap aan onze Vrijthof Club, tot eenmalig een project ondersteunen of een ‘op maat bedachte’ samenwerking. Heb je interesse om ons te steunen? Neem dan contact met ons op via info@fotomuseumaanhetvrijthof.nl 
 

Particuliere partners

Ook als particulier zijn er verschillende manier om Fotomuseum aan het Vrijthof (financieel) te ondersteunen. Zo kun je bijvoorbeeld Vriend worden van het Museum, of een foto kopen van Hans Rietveld om ons te steunen via onze crowdfundingsactie 'Haal een stukje fotomuseum in huis'. Ook kun je als particulier bijvoorbeeld een eenmalige donatie doen. Voor meer informatie kun je terecht bij verschillende opties in onderstaand menu, of je kunt contact met ons opnemen via info@fotomuseumaanhetvrijthof.nl.

 

Vrijthof Club

Klik hier voor meer informatie over onze Vrijthof Club. 

Stichting Vrienden Museum aan het Vrijthof

Klik hier voor meer informatie over onze Vrienden.

Crowdfunding

Klik hier voor meer informatie over onze crowdfundingsactie 'Haal een stukje fotomuseum in huis'.